И Баба Коледа в търговската мрежа…

От 15 до 70 лв за Дядо Коледа и от 30 стотинки до 7 лева за играчки за елха. Такива са цените дни преди празниците на Коледните базари. В центъра на Стара Загора се предлагат и атрактивни сувенири, българско производство, както и Баба Коледа. Какво още – вижте в следващото видео:

Дядо Коледа, който се катери, скача с парашут или пък е в друга роля. Има го в различни разновидности. Един от най-евтините е този от 15 лв. Керамичният старец, когото всички чакат за подаръци струва 25. Вече има и Баба Коледа, убеждаваме се на коледния базар в центъра на Стара Загора.
Български играчки с бляък и в различни цветове, китайски сувенири и традиционни гирлянди, елхи с всякаква големини красят базара и очакват клиенти. Старозагорци се спират и при закачливите фигури в народни носии и сувенири. „Била Тодора мъжа си“ и „Булка шета, град вали“ – са някои от сюжетите.
Коледни мотиви върху камъчета, магнитчета с народни инструменти и мотиви, и съвсем евтини подаръчета с късметчета можете да откриете още.
Вариантите да украсите дома и да зарадвате с подаръци близките си са безрой. Иконите са също подходящ подарък за празниците. Има и красиви свещи, без които няма как да мине празникът. Най-нужното обаче ще е настроението, което не се купува!

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>