Първа работна среща проведоха кметовете на кметства и общинските съветници от ГЕРБ в Стара Загора

„ГЕРБ е кауза, която ни събира, мотивира ни да работим и да бъдем успешни. Мина един труден, напрегнат период. Работихме упорито и заедно, независимо от трудностите успяхме да спечелим изборите. Отчитам факта, че всички вие проявихте разум и устойчивост и недопуснахте да бъдете въвлечени в негативни ситуации. Благодарение на общата кауза, ГЕРБ има 27 кмета на малки населени места в старозагорска община и 27 общински съветника“, каза общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Стара Загора и председател на Общинския съвет Емил Христов по време на първата официална работна среща между старейшини и кметове на села от Старозагорско,

„Ние имаме амбицията и огромното желание да работим близо до вас. Всеки един от общинските съветници отговаря минимум за две малки населени места. Сформиран е и екип от членове на ГЕРБ, които участват в Постоянната комисия по земеделие, гори и опазване на околната среда. Те също ще са на ваше разположение, както и общинското и областното ръководство на ПП ГЕРБ. По този начин ще имате възможност да реализирате инициативи, с които местните избори през 2019 г. ще са още една крачка напред. Това е първата от общите ни срещи, за да бъде подобрена координацията и комуникацията между общинските съветници от ГЕРБ, кметовете на кметства от партията и общинската администрация. Така се работи преди и след избори“, категоричен бе Емил Христов.

Основната идея на кмета на общината Живко Тодоров е кметовете на малките населени места да усещат подкрепа от страна на Общинската администрация и Общинския съвет, за да се разрешават въпросите, които са от местно значение и интересуват жителите на селата, подчерта и секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов, който присъства на срещата-разговор.

За подобряване на работата и по-бързото справяне с проблемите на хората от селата, готовност за действия и координация заявиха още и членовете на общинското ръководство на ГЕРБ и зам. областни управители Мариана Кръстева и Маноил Манев. 

Първа работна среща проведоха кметовете на кметства и общинските съветници от ГЕРБ в Стара Загора

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>