Какви са мерките за сигурност на Автогарата?

Старозагорската автогара е под засилено полицейско присъствие. Това е мярка за повишаване на сигурността след атентатите в Париж. На гражданите се напомня да не оставят без надзор багажите си и да бъдат внимателни. В помощ е и видеонаблюдението. Как се пази Автогарата – вижте в следващото видео:

Спокоен втори декември на старозагорската Автогара, за разлика от първи декември на софийското летище. Полицейски служители обикалят района, пътници и багажи не липсват. Взети ли са допълнителни мерки за сигурност след атентатите в Париж?
Пътуващите са на мнение, че мерки за сигурност трябва да бъдат взети, защото опасност винаги може да се появи.
Скоро след терористичните атаки в Париж изоставени куфари на завърнала се от Германия жена наложиха районът на старозагорската автогара да бъде отцепен. Оказа се, че в тях бомба няма, припомнят запознати. В багажното отделение чантите и куфарите могат да стоят до 19 часа на съхранение в същия ден, в който са оставени. Днес отделението бе почти празно. Какво трябва да се направи, ако се забележи съмнителен куфар или друг изоставен багаж?
Пак според пътуващите най-нужни в района на Автогарата са полицаите.
Не е позволено автобусите да транспортират багаж, който им е оставен, напомнят още от Автогарата. В района отдавна има видеонаблюдение, което също е в помощ за сигурността на хората.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>