В Стара Загора тръгна подписката на Слави Трифонов

В Стара Загора тръгна подписка за провеждане на национален референдум. Тя е разположена в центъра на града и е по инициатива на Слави Трифонов и екипа му. Подписката се разпространява в цялата страна. Партньор на инициативата в Стара Загора е Движение за национално единство и спасение.

В Стара Загора от днес тръгна подписка за провеждане на национален референдум. Тя е разположена в центъра на града. Подписката е по инициатива на Слави Трифонов и екипа му. В града на липите партньор на инициативата е Движение за национално единство и спасение.
Само за час повече от 50 души подкрепиха искането за провеждане на национален референдум. Шест са въпросите, сред тях дистанционно гласуване по електронен път наред с въвеждането на задължително гласуване, намаляване на броя на народните представители от 240 на 120.
Подписката е разпространена и в търговски обекти, а от ДНЕС обявиха, че е възможно лично Слави Трифонов да проведе среща със старозагорци.
За да бъде задължен парламентът да свика допитването, за него трябва да са се подписали най-малко 400 000 избиратели. Народното събрание има право да редактира въпросите, но без да променя смисъла им.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>