Кой спечели изборите в Калитиново?

Борба с безработицата и промяна на имиджа на старозагорското село Калитиново. Тези са едни от задачите на новия кмет на населеното място. Това е 40-годишният Иван Костадинов. Той зае кметското място след балотаж и в сериозна битка с още петима опоненти. Кой е новият кмет – вижте:

40-годишният Иван Костадинов е новият кмет на старозагорското село Калитиново. Кмет официално от вчера, когато получи удостоверението си лично от председателя на Общинската избирателна комисия.
Как е убедил хората да гласуват за него и да спечели вота им?
Всъщност, това не е първото явяване на избори на Костадинов. Определя се като „стар боец“ , защото пак се е кандидатирал преди 12 години да бъде кмет на селото. Тогава кметското място се оказва  само на четири гласа разстояние.
Въпреки че битката за кметския стол не е била лека, победителят казва, че е бил подготвен за нея.
Новоизбраният кмет идва от частния сектор и споделя още, че има управленски опит.
Около 1000 са жителите на старозагорското село. Те признават, че проблемите им са като тези в другите малки населени места. Сред тях са безработицата и липсата на работещо училище.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>