Лесен избор в Малка Верея…

Старозагорското село Малка Верея е едно от населените места, в които резултатът от вота кой ще е кметът е ясен още преди края на изборния ден. Причината е: кандидатът за кмет на селото е само един. Това не важи за останалия вот – за избор на кмет на Община Стара Загора, за общински съветници и за референдум. Как гласуваха в Малка Верея- вижте в следващото видео:

Старозагорското село Малка Верея е едно от населените места в страната, в които изборът за кмет на селото е ясен още преди края на изборния ден. Причината е, че кандидатът е само един. В селото днес пускаха четири бюлетини – за кмет на населеното място, за кмет на Община Стара Загора, за общински съветници и за референдум. Иван Минчев е един от тези, които прекрачиха прага на избирателна секция 177, която се намира в пенсионерския клуб в селото.
По думите на председателят на секцията изборният ден преминава спокойно.
Сред пусналите бюлетините днес бе и Донка Бонева. Намираме я в центъра на селото в компанията на няколко жени. Според нея най-трудното в тези избори е свързано с референдума. Много хора не са разбрали какво е това и как се гласува за него.
Защо няма желаещи да участват в надпреварата за кмет на Малка Верея?

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>