Кандидатът за кмет Живко Тодоров гласува в СОУ „Васил Левски“

„Гласувах за това развитието на Стара Загора да продължи в правилната посока, младите хора да останат тук, да имаме една хубава перспектива и да бъдем в челните класации на най-добрите градове в България“.

Това заяви минути след като упражни правото си на глас в 68-ма СИК в училище „Васил Левски” кандидатът за кмет Живко Тодоров.

Гласувах и за националния референдум, защото вотът на всеки българин трябва да се чуе. Само по този начин ще се даде възможност и на нашите сънародници в чужбина, които са потенциалът на нацията, да покажат своето отношение към държавата, допълни той.

Според Тодоров процедурата по вота е по-бавна, защото за първи път се гласува в с няколко бюлетини, а и хората използват правото си на преференции.

„Аз също се възползвах от опцията за преференции, защото имам предпочитания“, обясни Живко Тодоров, според когото резултатът от местния вот трябва да бъде този, който хората очакват.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>