Кандидатът за кмет д-р Стефан Шишков гласува в ОУ „Кирил Христо“

Точно в 9.00 в изборната секция в училище “Кирил Христов” в Стара Загора упражни правото си на глас кандидатът за кмет д-р Стефан Шишков.

 

 

„Гласувах за това, Стара Загора да се превърне в място, където всеки може да реализира своите планове“. Това каза кандидатът за кмет д-р Стефан Шишков минути след като упражни правото си на глас=

 

Той не гласува за национален референдум. Причината е, че според него България не е готова за електронно гласуване. „Народът ни не е готов да гласува по този начин. Машинно – да, но електронно – не“, отбеляза медикът.

 

Според него няма проблем с гласуването въпреки по-големият брой бюлетини, които получават гласоподавателите. „Гласуването е лесно и спокойно. Кампанията също бе спокойна, на моменти имаше леко удари под кръста, но мисля че за България това е нормално“, обясни д-р Шишков.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>