Прокурори ще дежурят за изборите

Прокурори ще дежурят по време на предизборния ден и в деня на изборите за общински съветници, кметове и за национален референдум. Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Стара Загора. Така е осигурена възможност за подаване на сигнали и жалби за престъпления против политическите права на гражданите.
В сайта на прокуратурата са публикувани телефоните и е-мail за връзка с дежурните екипи по места. Телефонът, на който могат да се подават сигнали и жалби в Окръжна прокуратура – Стара Загора е 042/ 69 69 70 , а в Районната прокуратура е 042/ 61 34 77.
В прокуратурите в Стара Загора, Казанлък, Раднево, Гълъбово и Чирпан са осигурени дежурен прокурор и съдебен служител в събота от 8:30 сутринта до 18:00 часа и в изборния ден от началото на изборния ден, както е обявен от закона до 1 час след обявяването от Централната избирателна комисия на изборния ден за приключил.

Прокурори ще дежурят за изборите

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>