Специални ВИП карти за сезона от държавна опера Стара Загора

Специални ВИП карти – Gold и Silver предлага през новия сезон на своите почитатели Държавна опера-Стара Загора. Те са с цена съответно 80 и 50 лева и позволяват на любителите на оперното изкуство да получат свое запазено място на преференциална цена за всяко представление на културната институция. Притежателят на такава карта избира свое място в салона или ложите (при златна карта) и то се отбелязва с името му на скицата.

Намаленията, които се получават са 50% при закупуването на билет за ложата с цена от 20 лева (златна карта) или за салона с цена 12 лева (сребърна карта). Избраното място се пази 24 часа преди спектакъл и 48 часа преди премиера на Държавна опера-Стара Загора. Картите важат за една година от датата на закупуването им.Първата ВИП карта бе закупена в началото на тази седмица като подарък за Стоянка Турлакова от Стара Загора.Освен това почитателите на оперното изкуство могат да закупят билети във вид на ваучер като подарък за приятел или близък.

Старозагорската опера винаги се опитва да има един подходящ реверанс към своите почитатели .. с разнообразието на предстоящите заглавия в календара си ..

Продължават традиционните матинета всяка събота , първото от които за месец ноември ще бъде с участието на Мария Клинчева , замислено с много музика и поезия .Радичка Богданова пък ще бъде представена по един достоен начин , с цел да покаже хората , които са внесли много принос в тези 90 години опера в Стара Загора …

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>