ЖБК „Берое“ с две нови попълнения

 

Радослава Бъчварова е последното ново попълнение на ЖБК „Берое“. За последно състезателката носи екипа на френския „Кале“. Преди нея към старозагорки се присъедини и гардът Стефка Николова.

Радослава Бъчварова тренира с отбора на „Берое“ през 2013 година след като бе наказана от БФ по баскетбол да не играе в 15 мача заради неявяване на повиквателна на националния отбор. След като наказанието и изтече играещата на позицията крило баскетбилистка бе част от отборите на немския „Бамберг“, турския „Одрин“ и френския „Кале“. В кариерата си 183 сантиметровата състезателка е носила още екипите на френския „Арас“ и българския „Левски“. Преди нея подготовка със старозагорки започна и гардът Стефка Николова, която също беше част от ЖБК „Берое“ през сезон 2011 – 2012 година, а за последно състезателката носи екипа на „Монтана“. С привличането на Бъчварова и Николова напрактика приключи и селекцията на старозагорки. В първия кръг на новия сезон ЖБК „Берое“ гостува на „Дунав 8806“ Русе в събота от 18:00 часа.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>