Опитаха да запалят предизборна шатра в центъра на Стара Загора

Опита за палеж на предизборния павилион на Коалиция „БСП-Лява България за Стара Загора“ в центъра на Стара Загора е направен тази нощ. Като умишлено престъпление и опит за всяване на страх го определиха политическите фигури от коалицията.

В 4 без 10 тази сутрин мъж с черни дрехи, ръкавици и маска е направил опит да запали предизборната шатра на БСП Лява България. Това заяви Ивелин Иванов представител на охранителната фирма, ангажирана с безопасността на павелиона  центъра на града. Според него начина на организиране на нападението говори не за хулиганска проява , а за планирано престъпление

Предизборната кампания трябва да е агресивна, но на идеи а не на прояви, заяви по случая депутатът Георги Гьоков. Той определи проявата като политически акт и настоя за бърза развръзка по случая от страна на органите на МВР.

Не може да се прави политика под действието на страха. Така се нарушават основни демократични принципи, коментираха хора от щаба на коалицията.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>