ОИЦ с информационна кампания в региона

Областният информационен център в Стара Загора започва цикъл от информационни срещи на тема „Актуални възможности за финансиране по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ в общините от региона. Училища, детски градини, неправителствени организации и общини ще бъдат запознати с възможностите за кандидатстване със свои проекти. Първата информационна среща се проведе днес в Раднево.

Областният информационен център в Стара Загора започна от днес информационна кампания на тема „Актуалтни възможности за финансиране по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ . На срещите екипът на ОИЦ ще предоставя условията за кандидатстване по процедури за подбор на проекти по програмата.
Общият бюджет на схемата, която касае училищата, е в размер на 25 милиона лева.
Първата среща се проведе днес в Раднево, а последната от цикъла ще бъде на 20 октомври в Николаево. Експертите на ОИЦ ще бъдат и в Гълъбово, Чирпан, Братя Даскалови, Павел баня, Мъглиж и Стара Загора.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>