ДП по скокове на батут

Финалите на ДП по скокове на батут за всички възрасти ще се проведат от 16 до 18 октомври във спортна зала „Иван Вазов“. Домакини и организатори на надпреварата са СК „Добри Костин“ и Община Стара Загора.

Над 180 състезатели от 14 клуба от страната плюс гости от Гърция ще участват във финалите на ДП по скокове на батут, което ще се проведе във спортна зала „Иван Вазов“. Надпреварата е за всички възрастови групи, като участниците ще излъчат държавните шампиони в индивидуалните и синхронни скокове на батут, в двойния минибатут и скоковете на пътека. Домакините от СК „Добри Костин“ ще бъдат представени от общо 18 свои възпитаници, между които няма да бъде Йонко Дончев, който продължава да се възстановява от заболяване. ДП по скокове на батут в Стара Загора ще бъде и последна квалификация за определянето на състава на националния отбор за СП в Одензе, Дания.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>