БК „Берое“ започва сезона с домакинство на „Балкан“

БК „Берое“ започва новия сезон тази събота като домакин на вицешампиона „Балкан“ Ботевград в двубой от първия кръг на НБЛ. На 15 октомври старозагорци ще направят своя дебют и в Балканската лига, като в Общинската спортна зала ще гостува шампиона от миналия сезон „Сигал“ Прищина.
В последната си контрола от предсезонната подготовка баскетболният „Берое“ надделя със 64 на 61 точки като гост над гръцкия „Кавала“. Според старши-треньора на старозагорци Любомир Минчев отборът е по-добър в сравнение с миналата година, но не трябва да има и свръхочаквания от страна на феновете. Новия сезон „Берое“ започва на 10 октомври, когато в Общинската спортна зала ще гостува вицешампиона „Балкан“ Ботевград.
Целта поставена от ръководството на клуба е по-добро представяне от миналата година, когато старозагорци завършиха на 6-то място в редовния сезон.
На 15 октомври старозагорци ще направят дебют и в Балканската лига. През новия сезон билетите за мачовете на баскетболния „Берое“ ще бъдат на стойност от 3 лева за ученици до 18 години и 5 лева за всички останали. Ще има и абонаментни карти за целия сезон на стойност от 50 лева, а деца до 14 години ще могат да влизат в залата само с придружител.

Категория: СПОРТ
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>