По-малко ще гласуват в „Лозенец“

Намалява броят на гласоподавателите в квартал „Лозенец“, сочи репортерска проверка на Телевизия Загора. Към момента броят им е 7625. Предизборната обстановка е спокойна, а жителите на квартала се заричат, че ще отидат до урните на 25 октомври. Купуване на гласове в квартала няма , категорични са ромите. Още по темата – в следващото видео:

7625 са гласоподавателите в „Лозенец“ към днешна дата, сочи информация на Административното бюро в квартала. За последните два вота броят на гласоподавателите е бил 7664 и 7685. Сегашната цифра може да се промени до 10 октомври. Окончателният списък ще е готов в понеделник – 12 октомври, уточниха от ОИК. Предизборната ситуация е спокойна, уверява Ганко Ганев, главен специалист Административно бюро – Лозенец.
Все още няма разлепени агитационни материали, но политическите партии в квартала са инструктирани къде е правилно и къде не това да се случи.
В квартала вече се готвят за изборите. На приказки всеки ще пусне бюлетината. Някои даже държат името на кандидата за кмет в пълна тайна.
Атанас Йорданов също се кани да отиде до избирателната секция, за да упражни правото си на вот на 25 октомври.
В квартала купуване на гласове нямало, заричат се местните.
И младите в „Лозенец“ ще упражнят правото си на глас – за доброто на България.
32% са упражнили правото си на вот по време на последните избори, сочат данните.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>