Михаил Миков: Д-р Шишков предлага политика за хората на Стара Загора

„Нашият кандидат д-р Стефан Шишков, е човекът, който с платформата и партиите, които го подкрепят,  предлага  политика за хората на Стара Загора.  А не политика на лъскавите проекти и на медийния пиар”, заяви в Стара Загора лидерът на БСП Михаил Миков. Той бе в Града на липите, за да подкрепи лично кандидата на Коалиция „БСП лява България – за Стара Загора” в битката за управлението на града и общината.

Миков коментира и факта, че много партии отиват на избори само с листа за общински съветници и подкрепят досегашния кмет. Това  е част от скрития  политически живот, който кара гражданите да не отиват да гласуват, коментира Миков.

В Шатрата „БСП на Главната” Миков се срещна с кандидата за кмет д-р Шишков и кандидати за общински съветници. Бяха обсъдени политическата ситуация в общината и инциативите за привличане на избиратели. В комплекс „Верея”  Миков се срешна с членове и симпатизанти на БСП, коалиционни партньори, с кандидатите за кметове на общините Стара Загора, Гълъбово, Чирпан, Опан, Гурково, Николаево и Мъглиж, както и кандидати за общински съветници и кметове на кметства.  В нея  участваха и старозагорските депутати Драгомир Стойнев, Георги Гьоков и областният председател на БСП Васил Самарски.

Миков призова кандидатите за кметове и общински съветници да ходят при хората, да разговарят  с тях и да ги  убеждават в правилността на политиката на БСП и на 25 октомври да гласуват с бюлетина номер 9.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>