Реформаторският блок откри предизборната си кампания в Стара Загора

Реформаторският блок откри предизборната си кампания в Стара Загора.

Мотото ни е „Имаме идеите, имаме хората“, заяви при откриването кандидатът за кмет на Стара Загора Димитър Чорбаджиев. Той е на 37 години, семеен с едно дете. Магистър по Технология и организация на автомобилния транспорт. Работи като мениджър в частна фирма. Определя се като човек на действието.
Бих искал градът ни да стане още по-привлекателно място, не отричам свършеното,но има още какво да се желае, заяви Чорбаджиев.
Основните послания за реализацията на които ще работим, ако бъдем избрани,са атрактивен инвестиционен бизнес климат, създаване на нови работни места, ръст на доходите, посочи Чорбаджиев. И още:
Нашата коалиция от 5 партии извървя дълъг път, осеян с много дебати и компромиси на местно и национално ниво, каза водачът на листата Румен Димитров.
В листата са хора с различни професии, имаме идеите, имаме и хората, категорична бе Петя Арнаудова, кандидат за общински съветник. Нашият противник са проблемите на Стара Загора, а съюзникът сте вие, избирателите, посочи Арнаудова.
Изтичащият мандат в Стара Загора беше сравнително добър, но градът има много сериозни градоустройствени проблеми, които трябва да се решат в следващия, заяви архитект Иван Иванов.
Готовност да работи за Стара Загора заяви в залата и Богдана Камбурова.
Реформаторският блок е обединение на пет партии. Това са Движение България на гражданите, Демократи за силна България, СДС, БЗНС и НПСД.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>