Гражданската листа на фейсбук групата „Истината за Стара Загора“ стартира предизборната си кампания

Кандидатите за общински съветници от гражданската листа на фейсбук групата „Истината за Стара Загора“  запалиха свещ в храма Св.Димитър и помолиха за благословия в предизборната надпревара. Така бе даден старт на кампанията им. 10 са кандидатите за общински съветници. Те са обединени под мотото „Да спрем да бъдем жители, нека станем граждани“. Листата е изцяло от активни граждани в социалната мрежа. Водач е ТВ продуцентът Илиян Илиев.

Венелин Кръстев, ръководител на ансамбъл „Загорче“ заяви, че е изгубена връзката между управляващи и управлявани. „Ще ми се да вярвам, че това може да се промени“, казва той.

Важно е да се обърнем към религията и вярата като морални категории заяви и Ангел Димитров. Православието да влезе в старозагорските училища е част от програмата и приоритетите на кандидатите за общински съветници.

От гражданската листа се надяват № 11 да им донесе успех.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>