Представиха гражданска листа

Фейсбук групата „Истината за Стара Загора“ представи гражданската листа, с които ще участва в местните избори. 10 са кандидатите за общински съветници. Те са обединени под мотото „Да спрем да бъдем жители, нека станем граждани“.

Гражданска листа от членове на Фейсбук групата „Истината за Стара Загора“ бе представена официално пред журналисти днес. Участието в изборите става възможно чрез регистрацията на Единна народна партия. Листата е изцяло от активни граждани в социалната мрежа, тя включва 10 имена. Водач е ТВ продуцентът Илиян Илиев.
Крайно време е да престанем да мислим в категории, в които една партия контролира местната власт, а как местната власт да бъде в услуга на гражданите, заяви председателят на ЕНП Мария Капон.
Няма да има никаква уговорка да подкрепяме някой кмет, всеки ще гласува по начина, по който счита, коментира още Илиев. Всички в листата са обединени под мотото“Да спрем да бъдем жители, нека станем граждани“.
Фейсбук групата „Истината за Стара Загора“ е създадена преди две години, припомни администраторът й Йордан Йорданов. Каква е причината членове на групата да се включат в предизборната надпревара?
Венелин Кръстев, ръководител на ансамбъл „Загорче“ и Донка Йотова, журналист, са на трето и четвърто място в листата. Кандидатите за общински съветници от гражданската листа се надяват № 11 да им донесе успех.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>