Изтеглиха жребий за номерата на партиите

Общинската избирателна комисия изтегли жребия за определяне на номерата в бюлетините за гласуване за общински съветници и кметове в изборите на 25 октомври. 10 са кандидатите за кмет на Община Стара Загора. В местните избори за участие са регистрирани общо 33 партии, коалиции и инициативни комитети.

Общинската избирателна комисия в Стара Загора проведе този следобед жребий за определяне на номерата в бюлетините за гласуване за общински съветници и кметове. Председателят на ОИК Теодора Крумова обясни в началото как ще протече процедурата.
Двама представители на ОИК теглиха име на партия, коалиция или инициативен комитет и номер. Така, например, ГЕРБ ще участва в изборите с номер 10, БСП Лява България за Стара Загора – с номер 9. 10 са кандидатите за кмет на община Стара Загора, обобщи пред Телевизия Загора председателят на ОИК.
Според обобщената информация на Общинската избирателна комисия в Стара Загора в местните избори на 25 октомври ще участват 33 партии и коалиции и инициативни комитети.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>