Старозагорката Елвира написа песен -за култовия „ Код: Лондон“

 

Песен по музика и текст на старозагорката Елвира Лазарова ще звучи от екрана в култовия нов филм на режисьора Бабак Наджафи „Код: Лондон“/, чийто предпремиера ще се състои на 30 септември в столицата на Великобритания.

20-годишната старозагорка участвала в масовките, като играе служителка от канцеларията на президента / Фрийман/. В хода на заснемането се запознала с Тревър Морис е успяла да го заинтригува с парчето си. Елвира е възпитаничка на старозагорската професионална гимназия „Райна княгиня“, пътуването до Лондон тя възнамерява да съчета с явяване на интервю за университета в Оксфорд, откъдето наскоро получила покана да продължи образованието си.

Елвира има един от най-високите ІQ – коефициенти – 164, в личната си страничка е отбелязала, че любимите й филми са „Титаник“ и „Тетрадката“, а се възхищава на хора като Доналд Тръмп и Стив Джобс. Тя застава пред кинокамерите за втори път, след като м.г. участва в снимките на „Дивергенти“.

Филмът „Код: Лондон“ с участието на Морган Фрийдман, Арън Екхарт и Джералд Бътлър беше заснет наскоро в киностудиа Бояна, гост по време на заснемането беше президентът Росен Плевнелиев.

Трейлърът на „Код: Лондон“ се появи в навечерието на 7 юли, току пред 10-та годишнина от най-тежката терористична атака в най-новата история на Англия и предизвика противоречиви коментари. Най-голямо неодобрение предизвикаха кадрите с взривяването на лондонския Биг Бенд.

Старозагорката Елвира написа песен -за култовия „ Код: Лондон“

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>