Реформаторският блок регистрира листата си с кандидатите за Общински съвет

Ще работим за привличане на нови инвестиции в община Стара Загора. Градът трябва да се превърне в привлекателно място за правене на бизнес, защото през последните години липсват крупни капиталовложения.

Ето защо една от целите ни, заложена в предизборната платформа, е да подобрим бизнес средата. А това включва поредица от мерки за борба с корупцията и бюрократичните тежести. Не на последно място развитие на качествено средно и професионално образование, което да отговори на  високите обществени очаквания. Това заяви кандидатът за кмет на община Стара Загора инж. Димитър Чорбаджиев. Днес бяха регистрирани кандидатът за кметския пост и листата съветници на Реформаторския блок за предстоящите местни избори в областния град.

 Листата за общински съветници включва представители на всички структури на обществения живот. В нея присъстват изявени личности. Има доказани експерти в своята област, сред тях – лекари, инженери, икономисти, юристи, учители и други. Това съобщи водачът на листата инж. Румен Димитров.

Ще работим за по-добър живот за нашите съграждани.  Важно е да задържим младите хора в града ни, а за това са необходими нови работни места. Наша основна цел е да съживим местната икономика, с фокус върху производството. Наред с това ще работим за по-чиста околна среда. Това включва комплекс от мерки за намаляване на вредните емисии и шума от автомобилите.

Дясната коалиция издигна кандидати за кметове и в дванадесет от селата на общината.

 

Реформаторският блок регистрира листата си с кандидатите за Общински съвет

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>