ББЦ подкрепя Живко Тодоров и Галина Стоянова

Общинските структури на партия България без цензура застават зад кандидатурите на ГЕРБ :Живко Тодоров и Галина Стоянова за кметове – втори мандат в Стара Загора и Казанлък, съобщи народният представител от формацията на Николай Бареков Мартин Иванов.

В Града на липите партията ще играе за общински съветници в коалицията Народен съюз, нейният представител Светлин Стойчев ще бъде на 14-то място в листата.

В Казанлък ще има самостоятелна листа, в нея са включени досегашните съветници Галин Георгиев и Радослав Рачев.

Депутатът Мартин Иванов призна, че в Стара Загора на практика общинската организация се изгражда наново след скандала и раздялата с бившия лидер Янко Янков.

В цялата страна ББЦ е регистрирала листи за съветници в 160 общини, а за кметове ще се бори в 30 града. Сред тях са Пловдив и София, като за столицата срещу Йорданка Фандъкова излиза Мария Календерска. В Пловдив срещу Иван Тотев от ГЕРБ ББЦ изправя Атанас Панчов.

 

ББЦ подкрепя Живко Тодоров и Галина Стоянова

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>