Антон Андонов е кандидатът за кмет на Стара Загора от ВМРО

ВМРО издига кандидатурата на Антон Андонов за кмет на Стара Загора. Той ще бъде и водач на пълна листа за общински съветници. ВМРО представи кметовете си и в още 5 общини от област Стара Загора. На форумът присъства и зам. председателят на партията и евродепутат Ангел Джамбазки.

В 6 общини от област Стара Загора ВМРО издига кандидати за кметове. В областния град кандидат за кмет е областният координатор на партията Антон Андонов. Приех номинацията за кмет, защото смятам, че през последните четири години Стара Загора не се развива така, както трябва. Ще търся промяната, обясни номинираният за кмет и областен координатор за Стара Загора, Хасково и Кърджали Антон Андонов.

Водач на листата с общински съветници ще е отново Антон Андонов, след седмица ще стане ясна цялата, заяви обл. лидер Николина Горова.

Амбицията на ВМРО е да прескочи сегашния брой общински съветници в местния парламент, а в кметската надпревара да стигне до балотаж.

В пет общини ВМРО издига кандидати за кметове като част от местни коалиции. Бившият зам.-министър на външните работи Радион Попов влиза в надпреварата за градоначалник на Казанлък, Васил Донев е номинацията за Чирпан, в Раднево-Маргарита Василева, в Павел баня-Станимир Радевски и Иван Жеков в Братя Даскалови.

Подкрепата си за номинираните за кметската битка в областта заяви и заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки. Той припомни, че организацията има своето знаково и защитено място в региона. Музеят на религиите, референдумът срещу обгазяването и твърдата позиция за премахването на незаконните ромски постройки, са само част от инициативите, с които въздействахме на местната общност, припомни Джамбазки.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>