Двупосочна или еднопосочна улица…

Поредно недоволство на жители срещу двупосочна улица. Хората се готвят да събират отново подписка движението по последната отсечка на ул.“Свети Княз Борис“ да бъде само в едната посока. Това бе възможно само за няколко дни, след което старите знаци бяха върнати. От Общината са категорични, че по темата не е взето окончателно решение.

На 10 юни ви разказахме как жители на последната отсечка от улица „Свети Княз Борис“ събират подписка тя да стане едонпосочна. В началото на август улицата става еднопосочна, но само за няколко дни. Това не е нормално ,смята Милена Желева. Тя  успя да спечели дело срещу „Паяка“, който вдигна колата й неправомерно от същата улица.

Оказва се, че докато едни жители са доволни от знака за еднопосочно движение, други се жалват заради него, което налага реакцията на общинската администрация.

Според Тихомир Томов има начин как да са доволни всички и дори ще предложи вариант за това.

Хората, които искат улицата да бъде отново еднопосочна се канят да събират пак подписка за смяна на знаците.

Как ще се осъществява движението по улицата, ще последват ли нови жалби и подписки – остава да видим.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>