До 31 юли Реформаторският блок ще има споразумение за местния вот

До 31 юли трябва да бъде подписано споразумението за единно явяване на местния вот на партиите от РБ. Все още предстои обсъждане на възможните кандидатури за кмет и общински съветници в Стара Загора, заяви Димитър Танев – зам. председател на партия „Движение България на гражданите”. Какво показа проведеният своеобразен референдум от стрктурите на коалицията от партии РБ в Стара Загора?

До 31 юли ще бъде изготвено и подписано споразумение за единно явяване на 5-те партии, съставящи Реформаторския блок. Това заявиха Димитър Танев и Димитър Делчев от ДБГ. На проведеното национално партийно заседание през уикенда, представителите на Движение България на гражданите, са настояли за надграждане на коалиционния формат на РБ при явяване на предстоящите местни избори.

В рамките на няколко седмици, структурите на РБ в Стара Загора са провели своеобразен местен референдум. Над 1000 старозагорци са посочили освните и най- съществени теми, които неминуемо вълнуват обществеността в града под липите. Предстои обработване на резултатите и на базата на това ще сформираме предизборната си стратегия , коментира депутатът от старозагорски регион Димитър Танев.

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>