Четирима мъже са задържани заради наркотици

Четирима мъже са задържани заради наркотици при специализирана полицейска операция в петък, съобщиха от полицията. Униформените са намерили лаборатория за отглеждане на канабис в село Столетово, община Опан. При претърстване са открити 143 саксии с канабис. Работата по установяване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

Полицията в Стара Загора разкри лаборатория за отглеждане на канабис при специализирана полицейска операция по линия „Наркотици“ в петък.Лабораторията е отрита в мазе на къща в опанското село Столетово. При опит за бягство от къщата са задържани четири криминално проявени лица на възраст от 23 до 29 години. ПРи претърстване в къщата са намерени 143 саксии с канабис, в автомобила на единия от задържаните е намерен амфетамин, наркотици са открити и в жилищата на задържаните в Стара Загора. Амфетамин и марихуана са открити при личен обиск в тримата. Образувани са досъдебни производтва. Работата по установяване на цялостната престъпна дейност продължава. Пак при специализиарана полицейска операция ден по-рано полицията задържа 22-годишен мъж, след като намери в къща в село Християново също растения канабис.

 

За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>