На 4 юли ще стане ясно името на кандидатът за кмет от БСП

На 4 юли ще стане ясно името на кандидатът за кмет от БСП – лява България. Какви ще са водещите критерии за избор на кандидат и на какви партньорства могат да разчитат от левицата? На свое заседание, Общинският съвет на БСП Стара Загора утвърди 4 юли като дата за провеждане на 47-та общинска конференция, която има за цел да утвърди кандидатите за кметове и листата за общински съветници. В партийните структури се провеждат заседания към настоящия момент и се правят номинации за представители в местната власт, заяви Валентина Бонева, председател на БСП в Стара Загора.

Избраните кандидатури ще преминат през разглеждане на национален конгрес, където окончателно трябва да  бъдат утвърдени.

БСП лява България ще разчита на установените стандарти за лява политика, които бяха приети на последната национална конференция допълни Бонева по повод водещите критерии при избор на партньори.

Категория: ПОЛИТИКА
За автора
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>